Chateau La Tour Cordouan Medoc
Tüüp: punane vein
Päritolu: Bégadan, Medoc, Bordeaux
Mari: 50% Merlot, 50% Cabernet Sauvignon
Korje: käsitsi/masin
Kääritus: terasvaat/tammevaat
Laagerdamine: tammevaat
Serveerimine: 16 kraadi juures
Säilitamine: 3-6 aastat
Alkohol: 12,5%
Kogus: 75cl
Veiniaed 10 hektarit, mille pinnase moodustab peeneteraline kruus ja kriidine savi.
Päritolu: Bégadan, Medoc, Bordeaux
Mari: 50% Merlot, 50% Cabernet Sauvignon
Korje: käsitsi/masin
Kääritus: terasvaat/tammevaat
Laagerdamine: tammevaat
Serveerimine: 16 kraadi juures
Säilitamine: 3-6 aastat
Alkohol: 12,5%
Kogus: 75cl
Veiniaed 10 hektarit, mille pinnase moodustab peeneteraline kruus ja kriidine savi.
Kestakontakt 3–4 nädalat 26–28 ° C temperatuuril terasvaatides.Vertikaalne korvipress.
Laagerdumine: 6 kuud prantsuse tammevaatides.
Värvus on intensiivne ja särav.
Aroomis küpsed punased puuviljad.
Maitse on täidlane ja ahvatlev.
Järlmaitses kergelt röstine iseloom.
Tänu heale tasakaalule, on see vein, mida saab nautida ka noorelt.
TOIT
Vein sobib hästi röstitud kana, vasikaliha, seente või röstitud lambalihaga.